Staff email login
colouring_contest_2019
Panorama Langkawi

Panorama Langkawi

Malaysia Colouring Contest 201

Sempena menyambut Hari Malaysia pada 16 September 2019, pihak PLSB bersama dengan Ambank Langkawi telah mengadakan Malaysia Day Colouring Contest 2019. Terdapat dua acara utama yang berlansung pada hari tersebut iaitu pertandingan mewarna dan pertandingan pakaian beragam. Acara dimulakan dengan pertandingan mewarna yang dibahagikan kepada 3 kategori. Kategori A, Kategori B dan Kategori C yang berlangsung serentak. Ibu bapa yang hadir juga dapat mengambil peluang untuk menyertai Pertandingan Jigsaw Puzzle dan quiz yang disediakan ole pihak Ambank. Malaysia Day Colouring Contest berlansung dengan meriahnya.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Similar posts you might like...

Majlis Perasmian Machinchang Strawberry Farm

Majlis Perasmian Machichang Strawberry Farm telah disempurnakan oleh YBhg. Dr Ahmad Hezri Adnan, Ketua Pegawai Eksekutif LADA merangkap Pengerusi Lembaga Pengarah PLSB. Program kerjasama antara PLSB dan Lang Agro Sdn Bhd ini akan memberikan pengalaman yang baru kepada pengunjung. Projek ini adalah projek rintis tanaman strawberry hidroponik di Langkawi. Sebanyak 400 pokok strawberry sebagai pemulaan

قراءة المزيد

Majlis Pelancaran & Perasmian LADA-PLSB Farm

  Pada 16 Disember 2020, Ketua Pegawai Eksekutif LADA merangkap Pengerusi Lembaga Pengarah PLSB, Dr Ahmad Hezri Adnan, telah merasmikan LADA-PLSB Farm. Lada-PLSB Farm merupakan satu projek CSR LADA dan PLSB dibawah Pelan Hala Tuju Ekonomi Langkawi atau HELANG bagi membantu masyarakat yang terkesan dengan Pandemik COVID-19 yang melanda negara pada ketika ini. Projek ini

قراءة المزيد

26.3. مساهمة السلع الأساسية خلال PKP (Covid-19) و احياء رمضان

27.في 22 أبريل 2020 ، زارت PLSB مصلى روضة الجنة ، كوالا تيريانغ لتوجيه التبرعات بالضروريات خلال PKP (Covid-19) و احياء رمضان. تم تقديم هذا التبرع للأسناف / الفقراء والأيتام والأمهات العازبات والمعاقين. كما قام بتوزيع هذا التبرع على المحتاجين حول كوالا تيريانج ، لانكاوي.

قراءة المزيد

مشروع بنك الطعام PLSB Asnaf Care مع LADA

30.تاريخ 10 أبريل 2020 Panorama Langkawi Sdn. Bhd. (PLSB) ، وهي شركة تابعة لهيئة تنمية لانكاوي (LADA) تنفذ مسؤوليتها الاجتماعية للشركات (CSR) من خلال تقديم مساهمة بقيمة RM31،000.00 إلى مجلس الزكاة بولاية كيدا (LZNK) لجعل مشروع بنك الطعام Asnaf Care نجاح 29 مسجدًا حول لانكاوي.

قراءة المزيد
انتقل إلى أعلى

بانوراما لانكاوي شبكة التنمية المستدامة. Bhd. (PLSB) التي تم تسجيلها في 28 سبتمبر 2002 ، كانت تعرف سابقًا باسم Famous Venue Sdn.Bhd. ، وهي شركة فرعية مملوكة بالكامل لشركة Syarikat Prasarana Negara Berhad (SPNB). 

عما تبحث؟